Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri publicitare Backlit

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Backlit-urile sunt panouri publicitare situate în interiorul orașelor. Sunt iluminate pentru a asigura o vizibilitate bună și pe timp pe seară.

Caracteristici:

- Amplasate în zonele centrale sau aglomerate ale orașelor, beneficiază de o expunere maximă.
- Dimensiunile de 4,00 x 3,00 sau 3,20 x 2,40 m.
- Ideale pentru creșterea notorietății unui brand sau promovare produse.
- Impact deosebit noaptea, datorită iluminării.

Având dimensiunile de 4,00 x 3,00 m sau 3,20 x 2,40 m și înălțime între 2,50 şi 2,80 m până sub afişaj, structura panourilor de tip backlit produse de noi este una nouă și unică pe piață, cu un stâlp rotund amplasat asimetric și o contrafișă decupată în formă de arc, care unește panoul cu piciorul acestuia.

Structura metalică aferentă este zincată la cald pentru protejare împortiva coroziunii și pentru a avea un aspect corespunzător în timp. Ramele şi placajele realizate din tablă gri antracit au ambutisări și finisări moderne, iar iluminarea interioară este de tip LED, cu un consum scăzut de energie electrică.

Materialul publicitar expus pe aceste tipuri de panouri trebuie să fie Poliplan de tip Backlit sau Frontlit cu o rezoluţie şi o calitate a printării bună, deoarece aceste tipuri de panouri pot fi vizualizate şi de aproape.

Amplasamentele panourilor noastre sunt rezultatul multor căutări, măsurători și calcule, astfel încât să fie foarte facilă parcurgerea informațiilor prezentate pe panou și în acelaşi timp să fie o locaţie ușor de remarcat în aglomeraţia urbană. O singură locație  bine amplasată poate avea un impact mai mare decât mai multe locații greșit orientate. Din acest motiv te sfătuim ca, indiferent dacă alegi serviciile noastre sau ale altor furnizori, să verifici tot timpul locaţiile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura