Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri directionale outdoor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Direcționalele sunt panouri de mici dimensiuni ideale pentru direcționare și informare. Sunt amplasate pe stâlpii de electricitate sau cei de iluminat public.

Caracteristici:

- Amplasate în interiorul orașelor.
- Dimensiuni de 0,80×1,00 m.
- Ghidează către locațiile firmelor pentru care sunt expuse.
- Caracterul repetitiv asigură memorarea mesajului publicitar, astfel pentru a avea efectul scontat, acestea trebuie amplasate în număr cât mai mare.

Direcționalele din rețeaua noastră sunt conform STAS 831-2002, respectiv au dimensiunea de 0,80 x 1,00 m și sunt confecționate din structură metalică, placată cu alucobond.

Acestea se amplasează pentru o perioadă medie – îndelungată pentru un obiectiv situat în proximitatea lor. Grafica panourilor va fi corelată cu obiectivul prin raportarea distanței. De exemplu dacă avem 4 direcționale pe un bulevard în drum spre obiectiv, distanța marcată pe acestea va fi corelată cu distanța până la obiectiv, de asemenea indicatoarele de distanță vor fi însoțite și de un indicator de direcție.

Acestea vor fi executate din materiale durabile: casete luminoase sau casete metalice dublă-față neiluminate, decorate cu autocolant printat și cu protecție UV, ținând cont de perioada îndelungată de expunere.

Este recomandabil ca referirea la obiectiv să fie cât mai concisă (ex. service, hotel, farmacie) sau, dacă este posibil, prin semne convenționale, deoarece acestea sunt mai ușor de asociat.

Grafica direcționalelor de campanie trebuie să fie cât mai simplă și sugestivă, să fie compusă din elemente contrastante, astfel încât să poată fi observată într-un timp scurt de expunere vizuală (trafic auto și pedestru).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura