Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Publicitate autobuze outdoor

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Este un mod dinamic de promovare, care atrage atenția atât șoferilor și pasagerilor din mașini, cât și pietonilor.

Caracteristici:

- Vizibil de către călători, pietoni și șoferi în întreg orașul.
- În interiorul autobuzelor, promovarea prin expunerea spoturilor pe ecranele LCD, pe care pasagerii le vizionează în timp ce călătoresc spre stația dorită.
- Numărul mare de ore petrecute în trafic asigură o expunere prelungită.
- Potrivit pentru campanii de produs și de brand.

Publicitatea tranzit se referă, în principal, la mijloacele de transport în comun decorate sau alt tip de suport publicitar în mișcare. Numărul mare de ore petrecute în trafic de aceste autovehicule (autobuze, microbuze, mașini de firmă), asigură o expunere prelungită și impact deosebit prin unicitate.

Autobuzele străbat întregul oraș cu viteză mică și au numeroase staționări de-a lungul unei zile, astfel încât mesajul poate fi citit ușor. În plus, este imposibil de ignorat datorită dimensiunilor mari ale reclamei.

În funcție de macheta dorită, folia aplicată într-o colantare poate fi de mai multe tipuri: autocolant transparent printat, autocolant mat printat, One Way Vision Printat, autocolant decupat la cutter plotter.

În interiorul autobuzelor, un mijloc de promovare foarte eficient îl constituie ecranele LCD deoarece întreaga atenție a pasagerilor poate fi îndreptată către ele.

În timpul în care călătorii așteaptă să ajungă la stația dorită, pe ecranele LCD rulează filmulețe de prezentare pentru campanii. În funcție de oraș, între 10.000 și 100.000 de oameni folosesc transportul în comun.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura