Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Printuri de mari dimensiuni

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Despre capacităţile de print:

Realizarea materialelor publicitare utilizate în campanii şi a printurilor de mari dimensiuni, bannere sau mesh-uri se face cu echipamentele de printare şi finisare din dotarea noastră.

Putem realiza toate materialele publicitare necesare campaniei tale în cadrul bazei noastre de producţie, atât prin tehnologia clasică EcoSolvent cât și cu noua tehnologie UV,  care îţi garantează o vibranţă aparte a culorilor şi o rezistenţă prelungită în urma expunerii la razele solare.

Capacitatea de print este asigurată prin cele două imprimante Konika Minolta L=3,20 m cu tehnologie Solvent, imprimanta Eco-Solvent L=1,60 m imprimanta Konika Minolta 3,20 m cu tehnologie UV. Finisajele le facem automat sau semi-automat cu capsator automat FEPATEX 279, robot de termosudare prin impulsuri OEM L=4,00 m şi roboţi de termosudură clasici de la Leister.

De ce sa printezi la noi?

VITEZĂ DE REACŢIE ŞI LOGISTICĂ SIMPLIFICATĂ
Atunci când soluţia de print se găseşte în acelaşi loc cu cea a expunerii outdoor, tu câştigi timp şi simplifici logistica. Gata cu coordonarea mai multor furnizori de servicii pentru o campanie outdoor: firme de design, print, outdoor, decoratori, curierat. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de aceste sarcini pentru ca ție să îți rămână mai mult timp să te poți ocupa de afacerea ta.

RESPONSABILITATE ŞI GARANŢIE
Materialele publicitare printate şi expuse pe suporturile noastre beneficiază de garanţie atât în timpul montajului, cât şi pe perioada campaniei. Remediem rapid orice problemă apărută sau înlocuim printul în totalitate.

Avantajele printării cu tehnologia UV:

GARANȚIE 2 ANI LA EXPUNERE OUTDOOR
Dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi, de asemenea, pentru materialele publicitare printate şi expuse pe suporturile noastre îţi oferim şi garanţie la materialul publicitar.

CULORI VIBRANTE
Nicio altă imprimantă clasică pe solvent nu va putea reproduce culori atât de vii precum tehnologia UV, nuanţe intense de roşu, gri, şi combinaţii de culori care, pe clasicul solvent, sunt imposibil de reprodus.

REZOLUȚIE SUPERIOARĂ
Deși industria de profil este obișnuită ca printul outdoor să aibă o calitate medie a imprimării, tehnologia UV poate livra viteze de printare foarte mari la o calitate foarte bună (de indoor).

PRIETENOASĂ CU MEDIUL
Imprimarea UV este fără miros, fără COV (compuși organici volatili), substanțele folosite sunt prietenoase cu mediul iar fixarea cernelii pe material se face permanent și instantaneu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura