Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panouri publicitare Unisign & Billboard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Sunt panouri de dimensiuni mari cu vizibilitate foarte bună pentru traficul auto, situate în zona periferică a orașelor, la intrări, sau pe drumurile naționale.

Caracteristici:

- Amplasate la intrările în orașe, pe drumurile naționale.
- Dimensiuni de 6,00×3,00 m sau 8,00×3,00 m.
- Potrivite pentru afaceri locale și puncte de interes.
- Ideale pentru creșterea notorietății unui brand sau activarea acestuia.
- Expunere la trafic auto mare, cu un cost redus.

Panourile publicitare de tip Unisign au dimensiunile exponabile de 6,00 x 3,00 m sau 8,00 x 3,00 m, sunt construite pe un singur picior, de tip stâlp cu zăbrele, amplasat asimetric. Cele două fețe ale cadrului nu sunt paralele, ci sunt orientate spre drum, pentru a maximiza vizibilitatea din ambele sensuri de circulație.

În funcție de zonă și necesități, acestea pot să aibă între 2,75 și 4,75 m înălțime până sub panou. Structura publicitară are un aspect nou, întrucât stâlpul este amplasat asimetric și poate avea o înălțime variabilă, iar întreaga structură metalică este protejată anticoroziv prin zincare termică, astfel încât panourile vor arăta bine atât la momentul montajului, cât și peste 50 ani.

Aceste tipuri de panouri sunt amplasate în afara localităților, în zone cu trafic rutier intens și sunt extrem de eficiente datorită dimensiunilor mari ale panotajului și locațiilor cu vizibilitate premium.

Cuantificarea impactului unui panou publicitar este un exercițiu care include mai multe variabile: vizibilitatea, înălțimea, dimensiunile acestuia, distanța de la drum, profilul drumului în zona respectivă și, bineînțeles, macheta, grafica afișului publicitar.

Materialul publicitar expus pe acest tip de panou trebuie sa fie poliplan de tip Blockout, pentru a asigura o vizibilitate optimă și atunci când soarele se află în spatele afișajului.

Poate fi un mijloc extrem de util pentru a informa asupra obiectivelor turistice, firmelor, produselor și evenimentelor din orașul respectiv. Poate indica spre o anumită locație sau promova un brand sau serviciu.

Billboard-urile sunt panouri publicitare cu aceleași dimensiuni exponabile, singura diferență față de unisign-uri fiind faptul că sunt construite pe două picioare și au un aspect mai clasic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura