Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Unipolurile sunt panouri de dimensiuni foarte mari, amplasate pe autostrăzi și drumuri europene, care oferă un mijloc de comunicare cu un impact puternic.​

Caracteristici:

- Amplasate pe drumuri europene și autostrăzi.
- Dimensiunile foarte mari: 8,00×3,00 m, 8,00×4,00 m, 14,00×4,00 m, 8,00×9,00 m.
- Ideale pentru creșterea notorietății unui brand sau activarea acestuia.
- Potrivite pentru campanii naționale și campanii de produs.
- Expunere la trafic auto foarte mare, cu un cost redus.

Unipol-urile din rețeaua noastră sunt panouri impunătoare de dimensiuni foarte mari (8,00 x 4,00 m, 12,00 x 5,00 m, 14,00 x 4,00 m) poziționate la o înălțime considerabilă față de cota terenului natural, amplasate în exteriorul localităților în zone intens circulate, pe marginea șoselelor.

Pentru persoanele aflate în traficul dintre localități, acest tip de panou reprezintă unul dintre puținele canale de comunicare eficienta.

Unipolurile sunt amplasate pe autostrăzi, drumuri naționale și europene, centuri ocolitoare și, în general pe marginea drumurilor cu trafic intens, fiind un mijloc eficient de adresare către pasagerii autovehiculelor.

Pentru impact maxim, unipolul este amplasat în zone cu concurență vizuală mică, dar cu trafic intens. Mesajele grafice vor fi adaptate acestui format, pentru a permite o citire ușoară de la distanță.

Sunt recomandate pentru brandurile mari și pentru campaniile naționale, impactul oferit asupra publicului fiind unul deosebit având în vedere traficul rutier de pe drumurile și autostrăzile unde e amplasat.

O singură locație bine amplasată poate avea un impact mai mare decât mai multe locații fără vizibilitate sau greșit orientate. Din acest motiv te sfătuim ca, indiferent dacă alegi serviciile noastre sau ale altor furnizori, să verifici tot timpul locaţiile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura